Що таке сезон продажів і чому потрібно готуватися вже зараз?

Q4, або 4 квартал - все що треба знати

Так ось, щоб не кусати лікті, не прогаяти ідеальний час, і зайти в онлайн-бізнес (а саме Shopify-дропшиппінг) , ми розповімо що потрібно робити прямо зараз!

Що таке Q4 чи 4-тий квартал?

Якщо коротко, це «сезон продажів». Осінь-зима – золотий час для бізнесу. E-commerce не є винятком. А вже 4-й квартал 2021-го року обіцяє бути найсолодшим! Причин відразу кілька:

1. Вплив пандемії вивів продажі в інтернеті на небувалий рівень, люди звикли до закупівель онлайн.

2. Прогнози говорять про те, що восени дуже ймовірний черговий глобальний локдаун, а це означає, що люди шукатимуть розради в покупках. Та й вибору особливо не буде, так що всі подарунки на свята теж будуть купуватися онлайн.

3. Більшість покупців повернеться з відпусток та отримають осінні зарплати.

4. Ніхто не скасовував Thanksgiving Day (у США), Halloween 👻, Black Friday, а це означає, що люди будуть купувати (у ваших шопах) та дарувати подарунки! Під цим соусом можна і потрібно робити гарні тематичні оффери.

 

 

5. Різдвяні свята. Чи потрібно тут щось коментувати? Купується і дарується навіть те, що зазвичай немає попиту. Наше завдання – красиво «упакувати» і дати можливість людині порадувати своїх друзів/родичів.

Чи не зарано про це думати? Абсолютно ні! Тому що в сезон найкраще заходити у всеозброєнні, зі знайденими привабливими продуктами, швидким та стильним сайтом, прогрітими аккаунтами для запуску реклами тощо. Поговоримо про це нижче.

Чек-лист для підготовки до сезону продажу

1. Навчитися аналізувати та відбирати продукти для запуску ВЖЕ ЗАРАЗ

Якщо ще немає перевіреного продукту на олівці, саме час шукати! Пошук, аналіз та тести-тести-тести, щоб відкривати двері в сезон продажів з ноги з продуктом, який не соромно людям показати.У нас, до речі, є вже відібрані та проаналізовані продукти на нашому Patreon. Справа в тому, що цікавих продуктів на ринку набагато більше, ніж ми самі фізично встигаємо тестувати, тому ділимося з нашими передплатниками найперспективнішими з них. Залишу посилання тут, щоб не втратити

2. Прогріти акаунти на Facebook

Поки що для нас це найкраще джерело для пошуку покупців. Реклама у Facebook – ефективний інструмент, але час від часу він буває примхливим. Тому завжди важливо мати «гарячий» обліковий запис, який не приноситиме головного болю. Чим раніше почати працювати з рекламою, що довше ваша історія роботи з ним, тим більше довіри від Facebook ви отримаєте. І тим менше проблем він вам доставить у «спекотний час».

3.Підготувати платіжку

Щоб отримувати свої кревні $$$ від покупців, нам знадобиться платіжна система. Що це і як доступно розказано в нашому відео нижче:

Надійна платіжка дуже важлива, щоб спокійно спати вночі, а особливо в сезон продажів, коли немає часу вирішувати проблеми, а потрібно сконцентруватися на продажах та масштабуванні!

4. Відточити всю роботу з постачальником (налагодити логістику)

Ще одна ключова ланка в ланцюзі продажів – перевірений постачальник, який буде готовий забезпечити вам безперебійний потік товарів для ваших покупців. Потрібно перевірити кількість товару, швидкість відправлення, якість товару і т.д.

Всі ці тонкощі говорити з постачальником і знайти ще кілька альтернатив, якщо ринок дозволяє. Ось тут є дуже корисні поради, якщо ви не знаєте, з чого почати у спілкуванні з постачальником:

Це тільки основні речі, які знадобляться вам для того, щоб увірватися в найсприятливіший сезон для продажу.

Що ще важливе?

  1. Як зробити ваш магазин максимально привабливим та не схожим на тисячі конкурентів?
  2. Які слова і кадри підібрати, щоб потрапити в саме серце покупцю і змусити звернути увагу на рекламу вашого продукту?
  3. Які додаткові інструменти можна використовувати, щоб збільшити продажі?
  4. І ще багато інших нюансів є.

Але знаєте, чому вам пощастило?

Все це вже зібрано та дбайливо упаковано нами у зручному форматі!

Курс Shopify Wizard підійде як для новачка, так і онлайн-підприємця з досвідом. Ми проведемо вас за руку по кожному етапу побудови вашого власного бізнесу онлайн від створення магазину до перших продажів! Коли як не зараз? Краще часу і не придумаєш.

Отже, якщо ви читаєте ці рядки, знайте, у вас вже є суттєва перевага. Ви вже знаєте, що потрібно робити та з чого починати. А ми допоможемо!

Дякуємо за увагу, і чекаємо на Вас у вільному та грошовому світі онлайн-підприємництва!

PS: Ми регулярно ділимося актуальною інформацією на тему Shopify-дропшипінгу на наших інформаційних платформах. Будемо раді бачити тебе в нашому ком’юніті!

  • Instagram Voodoo Ecom: поради, лайфхаки, корисні пости та сторіс кожен день!